Make your own free website on Tripod.com
De RaŽlliaanse BewegingStichter Claude RaŽl werd twintig jaar geleden bezocht door een UFO, waaruit enkele naakte jonge mannen met baarden stapten die hem onthulden dat zij de Goden zijn die alles schiepen. Deze Goden hebben ook de Bijbel geÔnspireerd : men is er altijd vanuit gegaan dat er ťťn God was, maar dat is een grammaticale vertaalfout in alle Bijbels. Het woord 'Elohim' in de Hebreeuwse tekst van de Bijbel betekent volgens RaŽl niet 'God', maar 'Goden'.

Deze Goden namen Claude RaŽl in hun UFO mee naar hun beleidscentrum van waaruit alles ontstond : een grote hoogtechnologische ruimte, een soort hypertechnisch superlaboratorium. Het scheppen van mensen en dieren is iets wat de echte volgelingen van RaŽl ook zelf kunnen leren, vandaar dat Claude RaŽl als eerste het idee heeft opgevat om ook mensen te klonen...

De leer van de RaŽalliaanse beweging is verder vrij onsamenhangend : alles wat de Bijbel zegt klopt, maar moet worden gezien tegen de onthullingen van de ruimtewezens (de Goden) die zo nu en dan terugkomen en zich manifesteren jegens RaŽl-aanhangers om hen de Waarheid te verkondigen. Verder is de RaŽlliaanse Beweging een ver gevorderde technische interpretatie van het klassieke christendom, waar dus ook hemel en hel bestaan, waar de ziel onsterfelijk is, maar dit alles in de context van de laboratorium-interpretaties van de Goden.

Ledenwerving doet de RaŽlliaanse Beweging op beurzen en congressen die handelen over het mystieke, ťn via wekelijkse advertenties in de Koopjeskrant !

Het adres : RaŽlliaanse Beweging Postbus 192, 1010 Brussel

Een echt adres is moeilijk te bekomen, aangezien de sekte niet uit is op pottekijkers. Nochtans kun je steeds eens proberen op het adres van de drukkerij die ŗlle uitgaven van de sekten verzorgt : Uitgeverscentrum, Kapelsestraat 222, 2930 Kapellen


BACK TO HOMEPAGE: